Persondatapolitik

Indsamling af oplysninger

Vi foretager registreringen af dine oplysninger, med det formål at kunne behandle ansøgningen om oprettelse af kundekonto. Oplysningerne registreres hos os og vores webshopsamarbejdspartner MCB og opbevares i løbende kundeforhold. Når samarbejdet ophører, opbevares oplysningerne på ubestemt tid i vores økonomisystem, med det formål at skabe en sagshistorik for vores webshop. Ønsker du at få dele af oplysningerne slettet i vores webshop system, henvend dig da til vores kundeservice på. 9742 22 99.

Når der indsamles oplysninger via vores webshop sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Oplysninger afgivet til Alere A/S sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen følsomme personoplysninger.

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, registrerer vi din e-mailadresse. E-mailadressen videregives ikke til andre, med mindre du har givet samtykke hertil.

Som registreret hos Alere A/S har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til at få indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du jf. persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Alere A/S via alere.dk@alere.com.

Webstatistik (Google analytics)

Vi videregiver demografiske oplysninger samt interesser til Google Analytics. Vi anvender webstatistik til at registrere antal besøg på vores website, hvor de besøgende kommer fra, og hvilke sider de ser på alere.dk. Denne statistik anvender vi til at forbedre brugeroplevelsen og målrette indholdet i forhold til de besøgende på siden.

Om cookies

Cookies er små stykker data/filer, der gemmes på din computer, når du besøger et websted. Cookies bruges blandt andet til at registrere din færden, mens du bevæger dig rundt på siden og huske dig, hvis du vender tilbage. Oplysningerne, som registreres, kan for eksempel bruges til statistik, til at forbedre brugeroplevelsen. En cookie er ikke et program og kan ikke indeholde virus.

Sådan anvender vi cookies

Alere.dk anvender cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer. Dette kan gøres på flere måder afhængigt af hvilken browser du bruger.  Dette kan gøres via indstillingerne i din webbrowser. Vær opmærksom på at det kan påvirke funktionaliteten af et website, hvis du fravælger cookies.

Cookies er vigtige for os for de hjælper til at gøre vores webshop lettere at bruge, så vi sikrer at vi levere den bedste service til dig. For at gøre det lettere for dig at overskue den måde hjemmesiden bruger cookies på, har vi grupperet vores cookies i kategorier.

Teknisk nødvendige cookies

Vores indhold fra cookies lagres og administres af Google Analytics. Disse bruges til at genkende dig, når du bevæger dig rundt på vores website. Vi bruger et cookiescript til at finde ud af, hvorvidt du i forvejen er blevet informeret om webshoppens brug af cookies.

Funktionelle cookies

Præference cookies kan også betegnes som funktionelle cookies. Disse bruges til at sikre den optimale brugeroplevelse på websitet eksempelvis ved visning af YouTube videoer. I den forbindelse bruger Youtube bl.a. cookies til at registrere, hvilke videoer der vises og hvor meget af filmen du har set.

Drifts- og optimeringscookies

Statistisk cookies anvendes til driften af alere.dk og hjælper os med at forstå, hvordan de besøgende interagerer med hjemmesider ved at indsamle og rapportere oplysninger anonymt. Vi bruger programmet Google Analytics og her gemmes oplysningerne på Googles servere.  

Marketing cookies

Anonym tracking på tværs af website. Disse cookies bruges til at følge besøgende på tværs af websites. Hensigten er at vise brugeren relevant marketing indhold.  

Persondata på instrumenter

Alle købere/lejere af instrumenter som håndterer persondata, er ansvarlige for at slette disse data hvis et instrument/apparat skal til reperation hos os eller 3. part eller hvis det sende retur ved fx. ophørt lejeaftale, hvis det er defekt osv.

I brugervejledningen som medsendes (Den kan også findes på webshoppen under produktet) på det pågældende instrument, kan du se hvordan man sletter data. (nulstiller instrumentet)
Hvis vi mod forventning, modtager et instrument med persondata i, behandles disse fortroligt. Alle data slettes med det samme, registreres ikke og videregives ikke til 3. part.